Wandelen in Hoenderloo & lekker lunchen

Gaat u graag wandelen in Hoenderloo? Of bent u nu toevallig bezig met een wandelroute in Hoenderloo en zoekt u naar een leuk lunchtentje? Gezellig voor of na het wandelen in Hoenderloo en omgeving kan bij Broodhuis Pien. Wij zijn een combinatie van een bakkerij, lunchroom en ijssalon. Onze knusse en comfortabele zitjes zijn perfect voor een heerlijke lunch nadat u in Hoenderloo bent wezen wandelen met de hond. Uw hond mag u namelijk ook gewoon meenemen!

Zien we u binnenkort ook op ons terras of gezellig binnen bij de haard? U bent van harte welkom bij broodhuis Pien in Hoenderloo. Reserveren is niet nodig, dus kom gezellig langs.

Wat biedt Broodhuis Pien?

Broodhuis Pien biedt u een fijne plek om gezellig uit te rusten tussen het wandelen in Hoenderloo door. Of Broodhuis Pien  nu een tussenstop is om even bij te komen of uw eindstation is; wij bieden u de ideale plek om gezellig in de ochtend of middag een hapje te kunnen eten, zodat samen wandelen echt een uitje is. Ons broodhuis is gelegen aan Park De Hoge Veluwe, dus naast alle heerlijkheden van onze menukaart, kunt u ook genieten van de natuur.

Bij ons kunt u vanaf 8.30 uur al terecht voor heerlijke koffies, diverse thee (inclusief verse munt- en gemberthee), smoothies en heerlijke lekkernijen zoals brownies, ambachtelijk bereide saucijzenbroodjes en verschillende taarten en gebak. Rond lunchtijd serveren wij ook de lekkerste belegde broodjes,  salades, soepen, tosti’s en meer. Wie langs wil komen voor een onze heerlijke schepijs zal ook geen spijt hebben van een bezoekje aan onze ijssalon.

Dankzij onze ruime aanbod is er altijd voor ieder wat wils tijdens of na het wandelen in Hoenderloo. Broodhuis Pien is dé locatie om echt lekker op te laden.

Kom gezellig langs na het wandelen in Hoenderloo!

Bent u na uw wandeling op Park De Hoge Veluwe nog niet uitgekeken op de prachtige natuur? Pak dan vooral een wandelroute bij Hoenderloo, zodat u een langs Broodhuis Pien kunt wandelen. Door na het wandelen in Hoenderloo heerlijk te lunchen, maakt u uw wandelmoment helemaal compleet! Kom vooral dus eens gezellig langs, wij staan voor u klaar met een verse kop koffie en nog heel veel meer!

Contact opnemen Bel: 055 312 3826