Restaurant in Hoenderloo

Heeft u een wandeling gemaakt op de Veluwe en bent u wel toe aan een heerlijke lunch? Of zoekt u een restaurant in Hoenderloo waar u heerlijk biologisch kan ontbijten of brunchen met uitkijk op het prachtige natuurgebied? Kom dan naar Broodhuis Pien! Broodhuis Wij zijn gevestigd in een oude bakkerij, waar we een combinatie van een bakkerij, lunchroom, winkel en ijssalon hebben.

U kunt dan ook bij ons terecht voor de meest heerlijke belegde broodjes, ambachtelijk schepijs, overheerlijke biologische broden en nog veel meer! Het is bij ons mogelijk om zowel binnen als buiten te eten, maar u kunt het eten ook mee nemen. Gaat u bijvoorbeeld een wandeling maken op de Veluwe en wilt u een lunch meenemen voor onderweg? Dat is mogelijk! Bij Broodhuis Pien kunt u heerlijk genieten van streekproducten die gemaakt zijn ingrediënten van lokale bedrijven.

Over Broodhuis Pien

Bij Broodhuis Pien kunt u terecht voor een heerlijk ontbijt of een lunch Maar er is nog meer.. Broodhuis Pien is een combinatie van een bakkerij, een lunchroom, een ijssalon én een winkel met bijzondere streekproducten. Hierdoor bieden wij veel verschillende producten aan en is er voor ieder wat wils! In de bakkerij van Broodhuis Pien worden ambachtelijke broden gemaakt en heeft u een ruime keuze uit diverse heerlijk belegde verse broodjes.

Daarnaast kunt u in restaurant in Hoenderloo kiezen uit salades, soepen, boerentosti’s, (appel)taarten, brownies en bananabread. Bent u hongerig geworden na een wandeling op de Veluwe? Of wil u wat lekkers meenemen voor onderweg? De keuze is reuze bij Broodhuis Pien! Daarnaast kunt u op ons terras komen genieten van het uitzicht over de Veluwe onder het genot van een heerlijk koud of warm drankje of een ijsje.

Alle producten die op onze menukaart van ons restaurant in Hoenderloo staan, zijn bereid met ingrediënten van Moeder Natuur. De ingrediënten zijn afkomstig van lokale bedrijven en onze producten zijn dan ook zo veel mogelijk biologisch en puur natuur.

Kom gezellig langs!

Bent u op zoek naar een restaurant in Hoenderloo waar u kunt eten terwijl u prachtig uitzicht heeft over de Veluwe? Kom dan eten bij Broodhuis Pien Reserveren is bij ons niet nodig. U kunt gewoon binnen komen lopen en uw hond is uiteraard ook welkom bij ons.

Heeft u nog vragen en wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen Bel: 055 312 3826