Lunchen in Hoenderloo

Bent u op zoek naar een lunchroom in Hoenderloo waar u heerlijk biologisch kan komen lunchen? Heeft u een wandeling gemaakt op de Veluwe en bent u wel toe aan een lunch? Lunchen in Hoenderloo doet u bij Broodhuis Pien!

Bij ons kunt u zowel binnen als buiten komen genieten van de meest lekkere vers belegde broodjes, wraps, salades en nog veel meer! Met een uitzicht over het prachtige natuurgebied van de Veluwe kunt u heerlijk in het zonnetje komen genieten van onze streekproducten. Broodhuis Lokaliteit is gevestigd in een oude bakkerij vlakbij het Nationale Park De Hoge Veluwe in Hoenderloo.

Wilt u op een bijzondere plek in Hoenderloo lunchen? Kom dan gerust bij Broodhuis Pien binnenlopen en geniet van onze heerlijke producten!

Biologisch lunchen bij Broodhuis Pien

Bij Broodhuis Pien kunt u heerlijk lunchen in Hoenderloo. Maar er is meer! Broodhuis Pien bestaat namelijk uit:

  • Een bakkerij;
  • Een ijssalon;
  • Een lunchroom;
  • En een winkel met bijzondere streekproducten!

Naast de meest heerlijke broodjes kunt u bij ons dus terecht voor nog veel meer. Alles is mogelijk! Broodhuis Pien  is een perfecte tussenstop wanneer u een wandeling of een fietstocht op de Veluwe aan het maken bent. U kunt bij ons zowel binnen als buiten eten, maar u kunt ook uw lunch meenemen. Wilt u bijvoorbeeld wat lekkers of een vers belegd broodje meenemen voor tijdens uw wandeling of fietstocht?

Alle streekproducten die op onze menukaart staan, worden van biologische ingrediƫnten van lokale bedrijven gemaakt. Op deze manier zijn onze producten zoveel mogelijk biologisch en puur natuur. In onze winkel vindt u een groot assortiment aan diverse en bijzondere streekproducten, die ook alleen ingrediƫnten bevatten van lokale bedrijven.

Kom gerust langs!

Wilt u in de prachtige omgeving van de Veluwe komen lunchen in Hoenderloo? Loop dan gerust bij Broodhuis Pien binnen! Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen Bel: 055 312 3826