Lekkernijen

IJs van Co

Heerlijk diverse smaken room-, yoghurt- en sorbetijs…. En wist u dat het vanille-ijs een erkend streekproduct is. Dat betekend dat het is gemaakt van alleen maar ingrediënten uit onze buurt. Zie erkende-streekproducten van Gelderland. Vanaf het voorjaar hebben wij dit heerlijke ijs weer in onze vitrine!

Lekkernijen:

Onder deze term verzamelen wij de rest van het assortiment van Broodhuis Pien huigemaakte jam, chutney, Fairtrade/BIO thee, meel van molen De Hoop in Klarenbeek,  bieren uit de streek, BIO sapjes en limonades, Apeldoornse honing, Advokaat en Boerenjongens en Boerenmeisjes van zorgboerderij De Eekhoeve in Veenendaal, enzovoort.

Olijfolie:

In onze eetwinkel  vindt u heerlijke olijfolie uit Italië. Deze tappen we zelf uit de RVS vaten. Drie maten flessen. Een soepele olie die geschikt is voor salades. dressings of puur over de pasta. We hebben naturel maar ook 1 op smaak gemaakt met knoflook en rozemarijn.

Geschenken:

Wij maken leuke kado’s in combinatie met onze lekkerste producten; leuk om te geven en nog leuker om te krijgen. U vindt ze in de winkel. Wij maken het op bestelling.

En mocht u niet de keuze willen maken dan zal iedereen blij verrast zijn met onze cadeaubon!!!