Fietsroute combineren met lunchen

Hoenderloo en omgeving kent vele mooie fietsroutes. Wilt u op de fietsroute in Hoenderloo een tussenstop maken om lekker te lunchen? Dan kunt u terecht bij Broodhuis Pien Dit is een lunchroom, bakkerij, ijssalon en winkel in één waar u kunt genieten van de lekkerste verse streekproducten. Kom vroeg langs (vanaf 8.30 uur) voor een overheerlijk ontbijtje of kom gezellig lunchen op ons terras met een mooi uitzicht op Hoge Park Veluwe.

Zin in een kopje koffie of frisse smoothie om even op te laden tussen het fietsen door? Bij Broodhuis Pien  kunt u uw fietsroute over de heide (Veluwe) perfect combineren met tussendoor lunchen! Vooraf reserveren is niet nodig.

Onze lunchroom nabij de fietsroute Veluwe-Hoenderloo

Broodhuis Pien is gelegen tegenover Park De Hoge Veluwe. Dat betekent dat ons broodhuis zich op de fietsroute van de Veluwe door Hoenderloo bevindt. Bij ons kunt u ideaal op het terras tegelijk genieten van de mooie natuurrijke omgeving en van uw drankje of uitgebreide lunch. Onze lunchroom beschikt over een menukaart met vele opties. U kunt bij ons terecht voor een ontbijt, brunch, lunch en een buffet. Daarnaast verruimen onze bakkerij en ijssalon het assortiment ook nog aanzienlijk.

Bij Broodhuis Pien  is er voor ieder wat wils te vinden! De echte zoetekauw kan bij ons bijvoorbeeld van heerlijk schepijs of diverse taartjes en gebak genieten, terwijl iemand die liever voor hartig gaat, kan kiezen uit bijvoorbeeld een belegd broodje, verse soep en vele andere lekkernijen. Kom gerust bij ons langs, bekijk de menukaart en laat u verrassen door de veelzijdigheid van Broodhuis Pien.

Streekproducten bij Broodhuis Pien 

Alles op de menukaart en in de winkel is bereid met ingrediënten van Moeder Natuur. Zoveel mogelijk producten zijn zo puur mogelijk en biologisch. Waarom? We willen de natuur om ons heen graag behouden en door op biologische wijze onze broden, (appel)taarten,brownies en bananabread te maken, dragen wij ons steentje hieraan bij. Op lokaal niveau wordt daarnaast zoveel moois aan producten geproduceerd dat wij die graag een plekje geven in onze winkel.

Broodhuis Pien  verkiest lokale ambacht boven de grote (merken)massa. Wilt u graag kennismaken met lokale, biologische producten? Wij laten u graag zien van welke mooie streekproducten wij fan zijn.

Pak Broodhuis Pien mee op uw fietsroute door Hoenderloo!

U mag Broodhuis Pien niet overslaan als u uw fietstocht door of langs Hoenderloo extra speciaal wilt maken. Kom gezellig langs en neem plaats op ons buitenterras of binnen in onze lunchroom en ijssalon.  Reserveren voor een lunch in onze lunchroom is niet nodig, kom vooral gezellig bij ons langs wanneer u weer fietsroute door Hoenderloo pakt!

Contact opnemen Bel: 055 312 3826