Eten in Hoenderloo – Uit eigen streek!

Bent u ook zo gek op lekker eten? En houdt u van natuurlijke producten én vindt u het leuk om diverse streekproducten te ontdekken? Als u dan in de buurt van Hoenderloo bent, moet u zeker een bezoek brengen aan Broodhuis Pien. Wij zijn een bakkerij, lunchroom, ijssalon en winkel in één. Bij Broodhuis Pien kunt u genieten van heerlijk eten uit Hoenderloo en omgeving, ambachtelijk bereid door onszelf of door lokale kleine bedrijven.

Kom ook in ons restaurant genieten van ambachtelijk brood, heerlijk ijs, een lekker stuk gebak of een frisse smoothie. Broodhuis Pien is een gezellige brasserie waar je altijd even kunt komen binnenwandelen om iets te eten in Hoenderloo. U bent van harte welkom!

Wat biedt broodhuis Pien 

Broodhuis Pien is tientallen geleden ontstaan als bakkerij. Vandaag de dag bestaat Het broodhuis echter uit nog heel veel meer dan enkel een bakkerij. We zijn zowel een bakkerij als een ijssalon als een lunchroom en een winkel waar u de lekkerste biologische streekproducten kunt vinden. Producten waarvoor u onder andere bij ons terecht kunt, zijn:

  • Ambachtelijke broden, broodjes en vers belegde broodjes;
  • Natuurlijk schepijs (room-, yoghurt- en sorbetijs);
  • Taarten, gebak, brownie, bananenbrood en meer
  • Warme en koude dranken;
  • Verse smoothies en biologische sappen;
  • Lekkernijen zoals chutney, honing, Boerenjongens en huisgemaakte jam
  • Geschenkpakketten 

Als u bij ons wilt eten in Hoenderloo kunt u terecht voor een ontbijt, brunch, lunch of buffet. Reserveren is niet nodig, u kunt gewoon bij ons binnenlopen, lekker plaatsnemen, rondneuzen in onze winkel en/of wegdromen bij al het lekkers in onze vitrines. Natuurlijk raden wij het aan om vooral niet enkel weg te dromen, maar ook te proeven van onze lekkernijen! 😉

Eten bij Park De Hoge Veluwe

Broodhuis Pien  is perfect gelegen aan Nationale Park De Hoge Veluwe en daardoor de ultieme hotspot om even tot rust te komen. Wie wil er nou niet genieten van lekker eten op een zonnig terras met het mooie natuurgebied de Hoge Veluwe als uitzicht? U kunt zowel warm als koud eten in ons restaurant.

Wilt u tussendoor even eten in Hoenderloo combineren met een fiets- of wandeltocht? Bekijk dan de routes die de VVV aanbiedt vanaf en vanuit ons restaurant.

Contact opnemen Bel: 055 312 3826