Bijzonder lunchen op de Veluwe

Bent u bezig met een wandeling op de Veluwe en bent u wel toe aan een tussenstop? Wilt u tijdens uw fietstocht op de Veluwe lunchen op een bijzondere plek? Loop dan gerust eens binnen bij Broodhuis Pien! Met een prachtig uitzicht over de Veluwe, kunt u op ons terras of in onze lunchroom komen genieten van de meest heerlijke streekproducten: van vers belegde broodjes, salades en boerentosti’s, en nog veel meer!

Broodhuis Pien is gevestigd aan de rand van Nationale Park De Hoge Veluwe, wat het een zeer bijzondere plek om te lunchen in Hoenderloo maakt. In onze lunchroom heeft u een ruime keuze voor ontbijt, brunch, lunch of buffet. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Broodhuis Lokaliteit?

Onze uitgebreide menukaart

Wanneer u op zoek bent naar een bijzonder plek om te lunchen op de Veluwe, dan bent u bij Broodhuis Pien aan het juiste adres. Naast het feit dat u bij ons kunt genieten van het prachtige uitzicht over het natuurgebied van de Veluwe, heeft u bij Broodhuis Pien een zeer ruime keuze wat betreft eten en drinken.

Wij zijn namelijk niet alleen een lunchroom, maar Broodhuis Pien is een combinatie van een bakkerij, een lunchroom, een ijssalon én een winkel met bijzondere streekproducten. Hierdoor kunnen wij u een ruime keuze aanbieden en is er voor ieder wat wils! In onze bakkerij worden ambachtelijke broden gemaakt, u kunt kiezen uit heerlijke vers belegde broodjes, in onze lunchroom kunt u komen genieten van salades, soepen, boerentosti’s, (appel)taarten, brownies en bananabread.

Daarnaast heeft u een ruime keuze uit zowel warme als koude dranken en kunt u op ons terras in het zonnetje zitten onder het genot van ons heerlijke schepijs. Alle producten die wij u aanbieden bevatten enkel en alleen ingrediënten van Moeder Natuur.

Onze ingrediënten komen van lokale bedrijven en op deze manier zijn onze streekproducten zoveel mogelijk biologisch en puur natuur.

Bij Broodhuis Pien kunt u ook terecht wanneer u iets lekkers of een lunch mee wilt nemen. Wij bieden namelijk een ‘take away’ service aan. Gaat u een wandeling of fietstocht maken en wilt u een lunch meenemen voor onderweg? Ook dan bent u bij Broodhuis Pien aan het juiste adres!

Kom bijzonder lunchen op de Veluwe!

Bent u tijdens uw wandeling of fietstocht hongerig geworden? Kom dan lunchen bij Broodhuis Pien! Reserveren is bij ons niet nodig. Kom gerust binnenlopen en geniet van een heerlijke lunch op de Veluwe!

Heeft u nog vragen en wilt u graag meer informatie? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Contact opnemen Bel: 055 312 3826