Uw bakker in Hoenderloo

Een goede bakker heeft kennis van en ervaring met het bakkersambacht. Die hecht waarde aan de kwaliteit van ingrediënten en kiest dan ook alleen voor de allerbeste ingrediënten. De bakkers van Broodhuis Pien kunnen zichzelf dan ook goede bakkers noemen. Wij zijn dé warme bakker in Hoenderloo omgeving waar u terecht kunt voor de lekkerste en meest vers bereide broden, taarten en vers belegde broodjes met ingrediënten die uit de eigen streek afkomstig zijn.

Dichtbij maar toch het verst! Proef zelf het verschil en kom langs bij de lokale bakker in Hoenderloo: Broodhuis Pien. U kunt bij ons terecht voor zowel lunch als ontbijt.

Wat biedt Broodhuis Pien?

Broodhuis Pien bestaat al enige tijd en is naast een welbekende bakker in Hoenderloo nog veel meer dan alleen een bakkerij. Vroeger bestond het broodhuis nog alleen uit een bakkerij in Hoenderloo, maar vandaag de dag kunt u er voor veel meer terecht dan verse broden en gebak. Broodhuis Pien bestaat tegenwoordig uit een:

  • Bakkerij;
  • IJssalon;
  • Lunchroom;
  • En een winkel met geselecteerde streekproducten.

In onze lunchroom kunt u uitgebreid (of juist lekker simpel) komen lunchen en ontbijten in Hoenderloo. Vooraf reserveren is niet nodig, u kunt altijd binnen komen wandelen bij onze warme bakker, lunchroom en ijssalon. Heeft u een hond? Dat is geen probleem voor ons, uw hond mag u gewoon meenemen.

Aandacht voor streekproducten & kwaliteit

De kwaliteit van Broodhuis Pien, dé bakker van Hoenderloo, is niet onbekend gebleven. In recensies scoren onze ambachtelijke broden zeer goed. Dit verbaast ons niets, aangezien we werken met eerlijke ingrediënten en onze ambachtelijke broden en meer met veel liefde bereiden. We hebben ook liefde voor producten en ingrediënten die uit de buurt komen. Wij geven dan ook de voorkeur aan streekproducten. Waarom? Omdat wij achter ambacht uit de eigen streek staan. Er zijn veel kleine bedrijven in Gelderland en op de Veluwe die net als ons, met liefde en aandacht aan hun product werken.

Wij werken graag samen met deze ondernemers en we verwachten van onze leveranciers dezelfde hoge kwaliteit die wij onze klanten beloven. Wij gebruiken dan ook enkel natuurlijke kleur- en smaakstoffen in onze vers bereide producten en geen schadelijke E-nummers. Broodhuis Pien staat tevens achter biologische producten en verkoopt daarom ook vruchtensappen van Schulp en ons eigen desembrood is bijvoorbeeld geheel biologisch. Wij proeven het verschil, wilt u dat ook proeven? Kom dan gerust bij ons langs.

Op bezoek bij de bakker in Hoenderloo?

Bent u benieuwd naar onze kwaliteiten en alle lekkernijen waarvoor u bij ons terecht kunt? Kom dan vooral gezellig langs! Broodhuis Pien is gevestigd aan de Apeldoornseweg 16 te Hoenderloo. Beleef Broodhuis Pien en kom vooral eens binnenlopen om zelf de geur, smaak en sfeer te proeven en te beleven.

Contact opnemen Bel: 055 312 3826